Monday 9 January 2012

EXTRA EXTRA!

Per a aquelles interessades en un munt de tutorials per a principiants, no us perdeu el que arribarà molt aviat a fairy face designs. Hi trobareu un llistat de totes les tutorials, entre les quals en trobareu una de meva, que es faran all llarg de Gener fins Maig. Totes estàn pensades per a gent que tot just comença a fer alguna coseta amb la màquina de cosir i que no està prou familiaritzada amb els materials.
Espero que us agradi i que que hi participeu, podeu entrar en un sorteig tant si us apunteu com si decidiu fer algun dels projectes i mostrar-lo en el vostre blog!





For those begginers in the sewing world, do not miss this at Fairy Face Designs. You will find a list of very easy tutorials designed specially for begginers that will run from January to May in blogland. I hope you enjoy them and that you learn a lot from them! You can enter a giveaway whether you sign on or decide to make one of the projects to share in your blog.

1 comment:

  1. Sembla molt interessant, m'ho apunto. Sobretot el del dia 2 de febrer, je je. Quin honor no poder publicar-ho? Enhorabona deus estar molt contenta

    ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...